Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2005

ΟΠΑΑΧ Συλλόγων

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3234627                                                                

Aθήνα, 4 Νοεμβρίου 2005
Αρ. Πρωτ. 331
Π ρ ο ς :
Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων-Μελών
Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦθιώτιδαςΑξιότιμοι Κύριοι

Εν όψει της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ.) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη-Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου (Ε.Π.Α.Α.Α.Υ.) 2000-2006» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σας προσκαλούμε σε ενημερωτική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΦΘΙΩΤΩΝ που βρίσκεται στην οδό Γερανίου 47 στην Ομόνοια, στις 10 Νοεμβρίου 2005 και ώρα 18.00 μ.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Φθιώτιδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αγροτικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Α.Α.Σ.Ε.) Α.Ε.

Η ενημέρωση θα αφορά στις δράσεις των ιδιωτικών ενισχύσεων του Προγράμματος, με έμφαση στις δράσεις που αφοροούν στους Πολιτιστικούς Συλλόγους και  γενι-κότερα στους συλλογικοούς φορείς των περιοχών εφαρμογής.

Οι περιοχές εφαρμογής των ΟΠΑΑΧ στο Νομό Φθιώτιδας είναι:
·                     Η περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας (Δήμοι: Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού και Κοινότητα Τυμφρηστού) και
·                     Η περιοχή του Οροπεδίου πρώην Λίμνης Ξυνιάδας (Δήμοι Δομοκού, Θεσσαλιώτιδας και Ξυνιάδας).

Υποβάλλουμε θερμή παράκληση για την άμεση ενημέρωση των μελών των Δ.Σ., προ-κειμένου να λάβουν γνώση διεξοδικά και να συμβάλλουν στη συνέχεια στην κατάρτι-ση των Δελτίων που πρέπει να υποβληθούν στην ως άνω αναφερομένη εταιρεία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε χρόνο και χρήματα που αφορούν την πολιτιστική μας ανάπτυξη. Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση


Με εξαιρετική τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου