Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2005

Προσκλητήριο










ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3210178                                                    
Aθήνα, 23 Νοεμβρίου 2005

Αρ. Πρωτ. 246

Προς τους
Συλλόγους-Μέλη
της Ομοσπονδίας


Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτική ανάγκη σύσφιξης των σχέσεων συνύπαρξης, αλληλεγγύης και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, όχι μόνο της Φθιώτιδας, αλλά όλης της χώρας μας.
Σε μία περίοδο όπου υπάρχουν ανοιχτά σύνορα, παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και των πολιτισμών, διακίνηση ανθρώπων και αγαθών και αθέμιτος ανταγωνισμός, το μόνο που μένει και επιβάλλεται είναι η Ομόνοια.
Ας παρατάξουμε τα καλύτερα στελέχη μας σ’ όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, ώστε να υπάρξει πρόοδος-ανάπτυξη-άνοδος του βιοτικού επιπέδου.
Η Ομοσπονδία έχει ως πρωταρχικό στόχο να ενώσει τις δυνάμεις (το ανθρώπινο δυναμικό) των Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιστημών, της Οικονομίας και τις πολιτικές δυνάμεις επ’ αγαθώ της Φθιώτιδας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Η ιστορική Φθιώτιδα έχει πλούτο ανεκμετάλλευτο, τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης κάθε πτυχής του τουρισμού και είναι ανεξάντλητη πηγή ανθρώπινου δυναμικού, που υπηρέτησε και υπηρετεί τον τόπο, μετέχει στην έρευνα, στην τεχνολογία, στα γράμματα, στις τέχνες, ενισχύει την οικονομία, κοσμεί με την παρουσία του τους θεσμούς, διασφαλίζει τα έννομα αγαθά των πολιτών και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Ας αναδείξουμε και προβάλλουμε παγκοσμίως, μέσα από το Διαδίκτυο, τη συμβολή διαχρονικά των μαχών των Θερμοπυλών, της Αλαμάνας και του Γοργοποτάμου στην παγκόσμια ειρήνη και στην διάσωση του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Όλοι μαζί να ενισχύσουμε τους Ο.Τ.Α. για να επιτύχουμε τους στόχους, ώστε το φυσικό κέντρο της χώρας σύντομα να γίνει σημείο αναφοράς, απ’ όπου θα διέρχονται οι μεγάλοι οδικοί και σιδηροδρομικοί άξονες, να γίνει το κέντρο θερμαλισμού και μεταφορών με όλα τα μέσα (θαλάσσια, επίγεια και εναέρια), να πληροί τις προϋποθέσεις για θερινό και χειμερινό τουρισμό και να είναι αυτάρκης σε ενέργεια, εκμεταλλευόμενοι την θερμική, την αιολική, την ηλιακή, καθώς και τους υδάτινους πόρους κ.ο.κ.
Σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε κατάλογο των μελών σας (ονοματεπώνυμα, ιδιότητα, διευθύνσεις, τηλέφωνα) για τη δημιουργία Επιτροπών.


Με εξαιρετική τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου