Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2005

Ημερίδες ΟΠΑΑΧ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3210178                                                    
Aθήνα, 23 Νοεμβρίου 2005
Αρ. Πρωτ. 244

Προς το
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
και Τροφίμων
Δ/ντή Γραφείου Υπουργού
κ. Παντελή Μήτσαινα


Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, εκτός των πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνουμε και Ημερίδες με διάφορα θέματα, για ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών (αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και άλλων παραγωγικών τάξεων, εργαζομένων και επαγγελματιών του Νομού Φθιώτιδας).

Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα Δεκέμβρη 2005 και Ιανουαρίου 2006, θα πραγματοποιήσουμε Ημερίδες, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με θέμα: α) «Μέθοδοι αξιοποίησης των πλημμυρικών υδάτων του Σπερχειού», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμο Σπερχειάδας και β) «Αναζήτηση των συνθηκών λειτουργικής επαναδημιουργίας της Λίμνης Ξυνιάδος», στο Πνευματικό Κέντρο Ομβριακής Δομοκού Φθιώτιδας.

Έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λαμίας, Λιανοκλαδίου, Γοργοποτάμου, Υπάτης, Αγίου Γεωργίου, Μακρακώμης, Ξυνιάδος, Δομοκού, Θεσσαλιώτιδας και Τυμφρηστού, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Έξαρχος, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, φορείς όλων των παραγωγικών τάξεων και συμπατριώτες μας.

Κατά την άποψή μας, παρέχεται η δυνατότητα να παρουσιασθεί από ειδικό του Υπουργείου η πρόσφατη έρευνα (μελέτη) για κάθε Περιφέρεια, για την αποτύπωση των επιπτώσεων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και την αναδιάρθρωση και προσαρμογή του αγροτικού τομέα σε κάθε νομό στα νέα δεδομένα.

Υποβάλλουμε θερμή παράκληση όπως συνδιοργανώσουμε τις εν λόγω Ημερίδες και γι’ αυτό πρέπει να ορίσετε εκπρόσωπό σας και να μας γνωρίσετε τον τίτλο του θέμα-τος που θα επιμεληθεί.

Με εξαιρετική τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου