Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2005

ΗΜΕΡΙΔΑ ΞΥΝΙΑΔΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3234627                                                                
Aθήνα, 10 Νοεμβρίου 2005


Αρ. Πρωτ. 330

Προς τον Πρόεδρο
της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
κ. Κώστα Δασκαλόπουλο


Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η Ομοσπονδία έχει εντάξει και τη διοργάνωση Ημερίδων για διάφορα θέματα, με τη συμμετοχή επιστημόνων, κυρίως Καθηγητών Πανεπιστημίων και άλλων ειδικών, έτσι ώστε να υπάρχει ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων φορέων, πολιτών, αλλά και των παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχουν αυξηθεί τα αιτήματα φορέων και πολιτών για να υπάρξει πρωτοβουλία και να επανέλθει η λίμνη στην προτέρα κατάστασή της, καθώς η παραγωγή έχει μειωθεί κατακόρυφα και το εισόδημα των αγροτών συρρικνώνεται κάθε χρόνο.

Σας γνωρίζουμε ότι το α’ δεκαήμερο του Δεκεμβρίου διοργανώνουμε στον Δήμο Ξυνιάδας Ημερίδα με θέμα: «Επαναπλημμυρισμός της Λίμνης Ξυνιάδας».

Απευθυνθήκαμε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Δασολογίας, Γεωλογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, οι οποίοι έχουν εκπονήσει σχετική μελέτη, που θα παρουσιασθεί στην εν λόγω Ημερίδα.

Παίρνουν μέρος και έγκριτοι πανεπιστημιακοί και ειδικοί, που θα αναφερθούν στα οφέλη του εγχειρήματος.

Γνωρίζουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας. Θεωρούμε την αρωγή σας δεδομένη για την κάλυψη των εξόδων της ως άνω Ημερίδας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία της. 


Με εξαιρετική τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ




Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου