Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ

                                        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ                                           

κ.Πρόεδρε


   Η ελευθερία του τύπου προβλέπεται από το Σύνταγμα δεν μπορεί κάθε φορά να τίθεται σε διαπραγμάτευση σε ποιόν δημοσιογράφο ή πολίτη επιτρέπεται η είσοδος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αυτές είναι δημόσιες και τις καταγράφει (ήχο ή εικόνα).
   Ο πολίτης μας ψήφισε και θέλει να γνωρίζει ποιά είναι η πολιτική μας άποψη και η θέση μας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει,πως διαχειριζόμαστε την εξουσία, το δημόσιο χρήμα, τι λύσεις προτείνουμε, γι’ αυτό θα πρέπει σ’όλους μας να δίνετε το λόγο και τα πρακτικά να μπαίνουν στην ιστιοσελίδα του Δήμου.
   Αν δεν ήταν ο ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ του Δημήτρη Καρατζούνη δεν θα γνώριζε κανείς την θέση μου για την διαχείρηση των απορριμάτων.  
Αναφέρατε ότι θα παρέχετε κάθε  διευκόλυνση για  να καλύπτουν τις συνεδριάσεις δημοσιογράφοι που διαθέτουν και επιδεικνύουν στο Προεδρείο ταυτότητα και στα κρατικά και τα αναγνωρισμένα τοπικα Μ.Μ.Ε.
   Έστω υπ’ όψιν έλαχιστα Μ.Μ.Ε  έχουν άδεια λειτουργίας,αλλά λειτουργούν υπό την ανοχή της πολιτείας  και ως εκ τούτου δεν μας παρέχετε η δυνατότητα να κάνουμε διαχωρισμούς.
Όλα μπορούν να καταγράφονται, αν δεν αποδίδονται επακριβώς στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ή τα ερτζιανά και παραποιούνται, επειδή τα αδικήματα του Τύπου είναι διαρκή και αυτόφωρα, αρκεί η έγκληση του θιγομένου, για να συλληφθεί και να παραπεμθεί σε δίκη ο αρθρογράφος. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις για να καταστρατηγούνται το Σύνταγμα και οι Νόμοι.
                                  Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.

                                       Ο Δημοτικός Σύμβουλος
                                        Αθανάσιος Ν. Μαγουλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου