Πέμπτη 17 Μαρτίου 2005

Μονάδα αιμοκάθαρσης









































ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3234627                                                                         Aθήνα, 17 Μαρτίου 2005


Αρ. Πρωτ.  18


Προς τον Διοικητή του
Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λαμίας
κ. Δημήτριο Μπριάνη



Κύριε Διοικητά


Έχουμε πληροφορηθεί ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των πασχόντων συμπατριωτών μας από νεφρική ανεπάρκεια, οι οποίοι έχουν ανάγκη αιμοκάθαρσης.

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, η ήδη υπάρχουσα Μονάδα που λειτουργεί στο Κρατικό Νοσοκομείο Λαμίας, δεν επαρκεί και έτσι οι πάσχοντες από τη νόσο αυτή υποβάλλονται ανά διήμερο σε ταλαιπωρία, καταφεύγοντας στα Νοσοκομεία Λάρισας ή Καρπενησίου, για να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση.

Συμπατριώτης μας και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, έχει εκφράσει την επιθυμία να δωρίσει μία Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στην μνήμη των γονιών του (επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του).

Ζητήσαμε εγγράφως τη συνδρομή του Υφυπουργού Υγείας, για την εξεύρεση του απαραίτητου χώρου στέγασης και λειτουργίας της Μονάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διαθέσετε τον απαιτούμενο χώρο, έτσι ώστε άμεσα να ανακουφιστούν οικονομικά και ψυχικά, τόσο οι πάσχοντες, όσο και οι συγγενείς τους.

Ο Δωρητής θα ήθελε να μετάσχει σε συνάντηση Ομοσπονδίας και Διοίκησης του Νοσοκομείου, προκειμένου να σας αναλύσει κάθε πτυχή της προσφοράς του.


Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου