Δευτέρα, 3 Απριλίου 2006

Αεροδρόμιο &Λιμάνι ΑΝΘΗΛΗΣ HOCHTIEF

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355                            
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3210178                                         Aθήνα, 3 Απριλίου 2006

Αρ. Πρωτ. 260
               Προς τον
          Νομάρχη Φθιώτιδας
      κ.  Αθανάσιο Χειμάρα
          και τους Δημάρχους:
·                     Λαμιέων κ. Γεώργιο Κοτρωνιά
·                     Μώλου κ. Αθανάσιο Γαλάνη
·                     Γοργοποτάμου κ. Παναγιώτη Σπαθούλα

Αξιότιμοι Κύριοι,

Στόχος της Ομοσπονδίας μας ήταν και είναι η στήριξη των Ο.Τ.Α. στην προσπάθεια που καταβάλλουν, με σκοπό την ανάπτυξη της Φθιώτιδας.

Η αξιοποίηση και ευαισθητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που προέρχεται από την Φθιώτιδα και κοσμεί με την παρουσία του τον δημόσιο βίο της χώρας, είναι η βασική προϋπόθεση, ώστε να υπάρξει θεμιτός ανταγωνισμός για προσφορά στην ιδιαιτέρα τους πατρίδα αρχικά και κατ’ επέκταση σε όλο τον Νομό.

Η συνεργασία φέρνει θετικά αποτελέσματα και μετά τις κατ’ επανάληψη συναντήσεις που είχαμε με ειδικούς (τεχνοκράτες, επιστήμονες) για διάφορα θέματα, θα θέλαμε την 15η Απριλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.30, στο Νομαρχιακό Μέγαρο στη Λαμία, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλους τους αποδέκτες του εγγράφου, προκειμένου να ενημερωθείτε λεπτομερώς για την κατασκευή μεγάλου έργου υποδομής στα όρια των διοικητικών σας ορίων (για λόγους ευνόητους δεν αναφέρουμε τον τίτλο του έργου).

Έργο, που θα φέρει την Φθιώτιδα στη θέση που δικαιωματικά της ανήκει για την συμβολή της στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες, στις Τέχνες, τα Γράμματα κλπ.

Έργο βασικό για την πολύπλευρη ανάπτυξη, με τεράστιες επιδράσεις όχι μόνο στην τοπική οικονομία, αλλά και στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής-περιφέρειας.

Αξιότιμοι κύριοι,

Ας εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας παρέχεται. Σε σας εναπόκειται η υιοθέτηση και μεθόδευση εκτέλεσης του έργου, σε συνεργασία πάντα με τους ειδικούς, οι οποίοι στην συνάντηση θα σας παρέχουν κάθε λεπτομέρεια.

Θα θέλαμε έγκαιρα να μας ενημερώσετε για την αποδοχή της πρότασής μας, για να προβούμε στην κατάλληλη προετοιμασία.

Με εξαιρετική τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου