Τετάρτη 1 Ιουνίου 2005

Ασθενοφόρο Κ.Υ Μακρακώμης

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Κολοκοτρώνη 44 – Αθήνα – Τ.Κ. 10560
Τηλ. Προέδρου:       6936-193355
Τηλ. Γραμματέα:     6934-304137
Fax: 210-3234627                                                                
Aθήνα, 27 Μαΐου 2005
Αρ. Πρωτ.  189
Υφυπουργό Υγείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Κοινοπ.:ΠΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδος-
                                                                    Κ.Υ. Μακρακώμης



Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ

Σας είναι γνωστά τα κατωτέρω, αλλά τα επαναλαμβάνουμε, γιατί η δεοντολογία και το χρέος μας έναντι των συμπατριωτών το επιβάλλουν, έναντι εκείνων που στέριωσαν στον τόπο μας, επένδυσαν το δικό τους παρόν και αγωνίζονται για το μέλλον των παιδιών τους κάτω από αντίξοες συνθήκες: συγκοινωνία, καιρικές συνθήκες, μείωση εισοδήματος, χωρίς στοιχειώδεις άλλες υποδομές.

Το Κ.Υ. Μακρακώμης ιδρύθηκε το 1986 και καλύπτει μια τεράστια έκταση, με διαφορετική μορφολογία εδάφους.

Οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται στις 20 χιλιάδες, αλλά τις αργίες και τους θερινούς μήνες έχουμε αύξηση του πληθυσμού, ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο (Δυτική Φθιώτιδα-Ευρυτανία).

Η πρόσβαση τους χειμερινούς μήνες καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη, λόγω της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου (χωματόδρομοι), των πολλών πλημμυρών και χιονοπτώσεων, με δυσάρεστες συνέπειες για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών (επιτόκων, τραυματιών, καρδιοπαθών κλπ.).

Το Κ.Υ. έχει υποβάλλει αίτημα προμήθειας ενός (1) ασθενοφόρου 4 x 4, σύμφωνα πάντοτε με τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ, με τις οποίες γίνονται οι προμήθειες για τα ασθενοφόρα της εν λόγω Υπηρεσίας.

Το ΠΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας το ενέκρινε και απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Δ/νση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του ημετέρου Υπουργείου.

Κύριε Υφυπουργέ

Έχετε δώσει λύσεις άμεσα, ξεπερνώντας τα γρανάζια της γραφειοκρατίας σε πάμπολλα ζητήματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου, το Κ.Υ. Μακρακώμης θα έχει στη διάθεσή του το εν λόγω όχημα, το οποίο θα βοηθήσει Διοίκηση και οδηγούς στην αντιμετώπιση των περιστατικών στις δύσκολες περιοχές και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των ορεινών περιοχών.
Διατελούμε μετά πάσης τιμής,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Αθαν. Ν. Μαγουλάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κωνσταντίνος Αθ. Βαρσαμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου