Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν

Δήμος Μακρακώμης
Δημοτική Παράταξη
ΝΕΑ  ΣΕΛΙΔΑ              Σπερχειάδα, 6 Δεκεμβρίου 2011


              Προς τους
Υποψήφιους Δημοτικούς &               Τοπικούς Συμβούλους

Κοιν.:     Υποψήφιο Δήμαρχο
               κ. Νίκο Τζιβελέκα 


Φίλες και Φίλοι Συμπατριώτες,

Έχει παρέλθει διάστημα ενός (1) χρόνου από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών για την ανάδειξη Δημάρχου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, στον Νέο Καλλικράτειο Δήμο Μακρακώμης.

Άλλοι μεν θέσαμε άμεσα την υποψηφιότητά μας στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Σελίδα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Τζιβελέκα, άλλοι δε πεισθήκατε από τα επιχειρήματά μας και συμπαραταχθήκατε για να δώσουμε έναν δύσκολο μεν, αλλά έντιμο, ηθικό και ευγενή προεκλογικό αγώνα.

Μέχρι πριν ένα (1) χρόνο, πολλοί εκ των υποψηφίων είμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, δεν είχαμε καν τα χρονικά περιθώρια να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για τα προβλήματα του τόπου, να θέσουμε κοινούς στόχους και να χαραχθεί στρατηγική για την επίλυσή τους.

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, νέα δεδομένα αλλάζουν τη ζωή μας, η παρατεταμένη ύφεση στην οικονομία δημιουργεί ένα αβέβαιο μέλλον στην εργασία, στην ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου, στην υγεία, την παιδεία, στην κοινωνική συνοχή.

Θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να παρθεί πρωτοβουλία από τον επικεφαλής του κ. Νίκου Τζιβελέκα να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Νέα Σελίδα», να ανταλλάξουμε απόψεις, να υπάρξει αμφίδρομη επικοινωνία, να σας ενημερώσουμε για τα τεκταινόμενα και για τις προοπτικές του Νέου Καλλικράτειου Δήμου.

Πρέπει να θέσουμε άμεσα κοινούς στόχους, στόχους ρεαλιστικούς, υλοποιήσιμους, για να εκμεταλλευθούμε κάθε ευκαιρία που μας παρέχει η γεωγραφική του θέση, η μορφολογία του εδάφους, η ιστορία του, οι φυσικοί πόροι και πάνω απ’ όλα η γνώση και η εμπειρία των αυτοδιοικητικών και του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής (της παραγωγικής τάξης, των επιχειρηματιών, των εμπόρων, επιτηδευματιών, των Γραμμάτων, των τεχνών κ.ά.).

2.


Αυτή η συνάντηση να είναι η απαρχή και άλλων πολλών, που θα σφυρηλατήσουν και κοινωνικούς δεσμούς – συνοχή, στοιχείο απαραίτητο για ένα ενιαίο μέτωπο, με διάρκεια.

Δεν ήμουν ποτέ υπέρ των εφήμερων σχέσεων (πολιτικών και κοινωνικών), των σχέσεων που υποκρύπτουν ιδιοτέλεια, αλλά των σταθερών και μακροχρόνιων, των ανιδιοτελών, των σχέσεων που εποικοδομούνται με ευγενή άμιλλα, με ειλικρίνεια και φιλαλήθεια, με αλληλεγγύη και θυσίες.

Έτσι, θεωρώ ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και να επέλθει το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε, δηλαδή η ανάπτυξη του τόπου μας και η άνοδος του βιοτικού μας επιπέδου.

Φίλες και Φίλοι Συμπατριώτες,

Ευχή, στόχος και προσδοκία είναι οι καμπάνες της φετινής επετείου της Γέννησης του Θεανθρώπου, να σημάνουν χαρμόσυνα για τον άνθρωπο, την κοινωνία, για την Ελλάδα μας. 




Με φιλικούς χαιρετισμούς,



Αθανάσιος Ν. Μαγουλάς
Κιν.: 6936-193355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου